|
| Hozzávalók:
6 db sárgarápa (reszelve!!) nagyobb lyukú reszelőn is lehet, 4 dl liszt, 1 csomag vaníliás cukor, 1 csomag sütőpor, 1 teáskanál szódabikarbóna, 3 dl cukor, 4 db tojás, 2 teáskanál őrölt fahéj, 1 dl étolaj,
| Édesség, desszert beküldte: szeri
| Előkészítés:
A lisztet, az őrölt fahéjat, van.cukrot, sütőport, szódabikarbonát összekeverjük az összes POR állagú termékeket.
4 db tojással kikeverjük a 3 dl kristálycukrot és az 1 dl olajat lassan hozzáadjuk. Minden adalékanyagot összekeverünk. Torta sütőformának az alját kivajazzuk és a masszát beleöntjük. Megsütjük 180 C - fokon, 45 percig.
Mascapone sajtkrémmel + izlés szerint egy KIS Amarettó (mandula) likőrrel izesíthetjük a sajtkrémet megkenjük a tetejét és az oldalát! ezzel az irtó fincsi krémmel és a tetejét diszíthetjük kókuszreszelékkel, csokireszelékkel, dióval, szines tortadiszítő cukorkákkal, gumicukorkákkal és még amit a fantáziátok megenged.
Nem kell hűtőben tárolni!!
|
|
|
|
|
|
|